Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Tillbaka till översikten
Handhygienprodukter – livsmedelsindustrin

I livsmedelsindustrin, på storkök, restauranger, slakterier, mejerier, hos livsmedelsproducenter m.fI. är huden extra utsatt. Här förekommer hudirritationer nästan tre gånger så ofta bland medarbetarna jämfört med genomsnittet för andra branscher.

Detta beror primärt på den extra frekventa handtvätten, arbetet med rengöringsmedel och kemikalier (hudirriterande ämnen) och den våta arbetsmiljön generellt. Varje år orsakar detta många fall av torr och sprucken hud, hudirritation eller eksem vilket ger bakterier och virus goda livsbetingelser. Detta gör det svårt för medarbetaren att utföra sitt arbete samt följa hygienstandarden vilket ökar risken för överföring av bakterier till livsmedel.

Nedan kan du se vilka fördelar en komplett handhygienlösning för livsmedelsindustrin ger dig samt vilka produkter vi rekommenderar.

 

Ladda ner säkerhetsdatabladen

 

HANDFASTA FÖRDELAR
  • Mindre risk för arbetsrelaterade hudproblem
  • Minskad sjukfrånvaro på grund av hudsjukdomar
  • Lägre kostnader tack vare korrekt hygien
  • Möjlighet att efterleva hygienstandarder i syfte att minska sjukfrånvaron
  • Mindre risk för spridning av livsmedelsburna sjukdomar
  • Glada och motiverade medarbetare som arbetar aktivt för att bevara en god handhygien
  • Positiv kritik från nöjda medarbetare och samarbetspartners
Ladda ner material

Så köper du våra produkter

Vill du köpa och prova några av våra produkter kan du alltid kontakta oss på detta telefonnummer


+45 64 71 21 12

Gå till kontaktsidan

Beställ material

DEN HÄR SIDAN ANVÄNDER COOKIES. OM DU INTE VÄLJER ATT ÄNDRA DINA INSTÄLLNINGAR ACCEPTERAR DU AUTOMATISKT VÅR COOKIE-POLICYLäs merX